MISSIE EN VISIE

BASKETBAL VOOR ALLEN IN DE RUPELSTREEK

X
Wij willen een club en een gemeenschap zijn, bekend vanwege onze basketbalkennis, onze integriteit en onze sociale waarden. Voor iedereen die basketbal leuk vindt, jong of oud, valide of mindervalide, willen we een thuis en familie bieden in de Rupelstreek.
X
Wij streven ernaar om ons te onderscheiden, uit te blinken en innovatief te zijn op alle geledingen die relevant zijn voor een duurzame club, met name op de volgende domeinen:
JEUGD
X
X
Jonge spelers helpen hun maximale potentieel te bereiken door kwalitatieve coaching en begeleiding, en hen altijd spelgelegenheid en spelplezier kunnen bieden binnen hun mogelijkheden. Fairplay is het sleutelwoord.
GEMEENSCHAP
X
X
Wij zijn toegewijd aan het naleven van onze normen en waarden en streven naar sociale betrokkenheid. De boodschap is ‘communicatiewerk’.
FANS
X
X
In een aangename en duurzame omgeving een basketbalspektakel en beleving brengen. Ambiance is het doel.
PARTNERS
X
X
Hun naamsbekendheid vergroten, hun merk uitbouwen en de groei van hun onderneming ondersteunen. Loyaliteit is de ethiek.
VRIJWILLIGERS EN MEDEWERKERS
X
X
Wij zijn dankbaar voor alle medewerkers die hun bijdrage en taken leveren die het bestaan van onze club mogelijk maken. Respect is het uitgangspunt.
STRUCTUUR
X
X
Het succes van onze club is afhankelijk van de structuur en de mensen die de organisatie dragen. Transparantie is onze natuur.

© 2024 HEAT EVENTS. All Rights Reserved.  Terms and Conditions  •  Privacy Policy